منصور قماشی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۴۴۲ کارخانه در زمینه صنایع تبدیلی، کاهش ضایعات کشاورزی در شهرستانها و نواحی صنعتی استان اصفهان وجود دارد و هم اکنون ۹ هزار و ۴۹۴ نفر در این کارخانهها مشغول فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: کارخانههای صنایع تبدیلی استان توان جذب و فرآوری سالانه پنج میلیون ۴۸۲ هزار تن محصولات زراعی، شیلاتی و دامی دارند و حتی سردخانهها که محصولات را نگهداری کرده و به کاهش ضایعات کشاورزی کمک میکند، از واحدهای صنایع تبدیلی بشمار میرود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه توسعه واحدهای صنایع تبدیلی در استان منوط به وجود مواد اولیه است، ابراز داشت: هم اکنون همه کارخانجات صنایع تبدیلی اصفهان در حال فعالیت هستند اما مهمترین مشکل این واحدها نوسانات قیمت مواد اولیه است که البته در اختیار ما نیست و سبب میشود نرخ نهایی محصولات کارخانجات نیز افزایش پیدا کند، مانند نوسانات قیمت شیر و فرآوردههای لبنی که در ماههای اخیر شاهد بودیم.
قماشی خاطرنشان کرد: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی موجب افزایش درآمد روستاییان، افزایش بهرهوری، ایجاد ارزش افزوده محصولات کشاورزی، کمک به کاهش ضایعات بخش کشاورزی، جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها و کمک به اشتغال موجود میشود.
نظر شما